Rahoitus
Joensuu

Katon maalaus ja pesu rahoituksella Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Kodin remontit, kuten katon maalaus tai pesu voi olla kerralla taloudellisesti liian suuri menoerä. Tilanteet voi tulla yllättäen tai kuluja ei voida suorittaa yhdellä kertaa. Silti kattoremonttia ei kannata siirtää, vaan tällöin valmiiksi neuvoteltu rahoitusratkaisu on erittäin loistava valinta. Siitä syystä kannattaa tutustua ja hyödyntää edullinen OP:n rahoituspalvelu.

Maksa katon maalaus edullisella kuukausierällä

OP:n omalla rahoituslaskurilla pääset suunnittelemaan maksutapasi itse. Rahoituksen voi maksaa pois kerralla ensimmäisen laskun yhteydessä ilman lisäkustannuksia, Voit myös valita itsellesi sopivan kuukausierän, jolloin maksat kattomaalauksen useammassa osassa. Mikäli haluat maksaa rahoituksen erissä, lähettää pankki kerran kuukaudessa laskun, kunnes rahoitus on maksettu kokonaan

Kuukausilaskun saadessasi, voit päättää maksamasi summan suuruuden sovitun vähimmäismaksun ja loppusumman välillä. 

Laske heti oma kuukausierä tulevalle katon huollolle!

Katon maalaus OP:n rahoituksella Pohjois-Karjalan seudulla

Älä siirrä päätöstäsi, vaan tartu tilaisuuteen ja hyödynnä OP:n rahoitus. Hae rahoitusta heti ja saat päätöksen nopeasti!

Laske oma kuukausierä katon kunnostukseen!

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste